|
|
Ranga: Advanced Member Grupy: Member
Przyłączony: 6/4/2006 Poziom w gameLO: 709 Posty: 143
|
Hej.Pozdrawiam wszystkich. Muszę się przyznać, że ja też jestem po 30-tce. Pozdrowienia dla Agnieszki.Żeby Dzieciątko nie dało się za bardzo w kość swojej mamusi.Mój syn (teraz ma 11 lat), tak mnie wykopał, że miałam wrażenie,że naraz porusza wszystkimi częściami ciała; typowy karateka.Niewiele się pomyliłam, bo trenuje nihon tai jitsu.Tak więc Agnieszko, nie życzę Ci tancerza break-dance...
|
|
 Ranga: Member Grupy: Member
Przyłączony: 5/6/2007 Poziom w gameLO: 709 Posty: 10
|
Cześć, mam na imię Grażyna. Dużo mi nie brakuje do podwójnej trzydziestki . Mam teraz trochę więcej czasu, bo jestem już na emeryturze. Nie długo będę miała trochę mniej, bo córka wraca do pracy, a ja będę bawić wnuki. Mam nadzieję, że w lutym Agnieszka pochwali się co urodziła :) - życzę Ci przede wszystkim dobrego samopoczucia , szczęśliwego rozwiązania oraz żeby dzieciątko się dobrze chowało. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
Przyłączony: 10/29/2008 Poziom w gameLO: 705 Posty: 2
|
mam nadzieję że przebiję wszystkich bo w tym roku kończę 75lat
|
|
Przyłączony: 1/12/2008 Poziom w gameLO: 709 Posty: 139
|
Gratuluję super wieku i chęci do myślenia,czyli malowania obrazków...Pozdrawiam wszystkich,a szczególnie tych po-30-letnich...
|
|
Przyłączony: 8/2/2007 Poziom w gameLO: 709 Posty: 4
|
Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę; Osiągnąłem założony cel - przekroczyłem 9000 punktów. W tym momencie mogę spokojnie wycofać się z gry. Życzę organizatorom ciekawych pomysłów, a graczom błyskawicznych rozwiązań.
|
|
Przyłączony: 5/29/2007 Poziom w gameLO: 709 Posty: 36
|
Nie musisz się wycofywać. Teraz nareszcie możesz grać dla samej przyjemności grania :)
|
|
Przyłączony: 1/12/2008 Poziom w gameLO: 709 Posty: 139
|
Szkoda się wycofywać z tak ciekawej gry i tej wspaniałej atmosfery "rozgryzania" kolejnych obrazków...Życzę wytrwałości i pozdrawiam...
|
|
Przyłączony: 1/5/2007 Poziom w gameLO: 699 Posty: 9
|
Witam! Mam na imię Ewa; 29 lat; nauczycielka matematyki aktualnie na wychowawczym - Zolinka ( Zosia) ma 10 miesięcy-mam więc czas aby gonić czołówkę ( jeszcze tylko 30 obrazków!)
|
|
Przyłączony: 10/11/2009 Poziom w gameLO: 709 Posty: 3
|
Uffff...od dziś jestem na bieżąco :d/ (mimo wszystko będzie mi brakowało dowolnego dozowania sobie przyjemności :D )
Pozdrawiam wszystkich obrazkomaniaków :)
|
|
|
gameLO |