|
|
 Ranga: Member Grupy: Member
Przyłączony: 9/16/2009 Poziom w gameLO: 709 Posty: 6
|
[Quote:]Nazwa Użytkownika: gameLO Ranga: Administration Ostatnia wizyta: 27 lutego 2010 14:57:40 Czy ktoś wie, co się dzieje z Adminem @gameLO? .
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 5/6/2007 Poziom w gameLO: 709 Posty: 10
|
 poszedł na urlop ?????
|
|
 Ranga: Advanced Member Grupy: Member
Przyłączony: 1/12/2008 Poziom w gameLO: 709 Posty: 139
|
Ale tak długo by się nie odzywał? To nie w jego stylu...Martwimy się, Adminie...
|
|
Przyłączony: 1/15/2006 Poziom w gameLO: 709 Posty: 70
|
Nooo. Kurczę, to już ponad tydzień. Może trzeba to zgłosić policji, złożyć doniesienie o zaginięciu. Albo co gorsza - może to porwanie!!! Tylko ciągle nie ma żądania okupu. Pewnie porywacze chcą nas zmiękczyć, żebyśmy byli bardziej ustępliwi i spełnili od razu ich żądania. Trudno, pewnie je i tak spełnimy. Adminie drogi, nie oddamy cię i nie opuścimy. Obrazkowicze wszystkich krajów - łączcie się! W KUPIE siła.
|
|
Przyłączony: 2/4/2008 Poziom w gameLO: 709 Posty: 49
|
Zaczynam się martwić :( Jeszcze nigdy Admin nie był tak długo nieuchwytny:( Adminie... hop...hooooooooooop... ........ :((((((((
|
|
Przyłączony: 9/9/2008 Poziom w gameLO: 709 Posty: 127
|
A może Admin stracił zainteresowanie nami(?) lub nie ma dla nas czasu(?). Czekamy z utęsknieniem na wiadomość!!! W oczekiwaniu proponuję odwiedzić stronę tomasz.topa.pl/tag/gamelo. Czy autor tej strony to ...
|
|
Przyłączony: 8/26/2008 Poziom w gameLO: 708 Posty: 4
|
Ja natomiast proponuję stronę link do konkurencji Obrazków dużo więcej, czarno-białych i w kolorze.
|
|
Przyłączony: 5/29/2007 Poziom w gameLO: 709 Posty: 36
|
NIC nie zastąpi klimatu na www.gamelo.net....
|
|
Przyłączony: 9/16/2009 Poziom w gameLO: 709 Posty: 6
|
Zgadzam się z tym. Ja od 3 tygodni jestem na link do konkurencji, ale nie czuję się tam tak, jak na "gameLO". Ale jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma
|
|
Ranga: Administration Grupy: Administration
Przyłączony: 6/29/2007 Poziom w gameLO: 0 Posty: 218
|
Witam
Nie było mnie przez kilka dni, ale już wróciłem z zaświatów. Mam nadzieję, że nie zdarzy mi się już taka nieplanowana nieobecność. Zacznę od opublikowania nowych obrazków i pousuwania linków do konkurencji ;)
Pozdrawiam gameLO
|
|
Ranga: Administration Grupy: Administration
Przyłączony: 6/29/2007 Poziom w gameLO: 0 Posty: 218
|
[zof123 wrote:]... W oczekiwaniu proponuję odwiedzić stronę tomasz.topa.pl/tag/gamelo. Czy autor tej strony to ... To nie autor tej strony :)
|
|
|
Jaka ulga,Adminie,że już jesteś...Prosimy,nie rób nam tego więcej,bo zmartwienia o Tobie nie zagłuszymy żadnym zajęciem...Życzymy zdrowia i dalszych obrazków...
|
|
|
A jeszcze odnośnie linków do konkurencji to możesz być spokojny,Adminie - wydaje mi się,że nikt nie zrezygnuje z rozwiązywania na tej stronie,bo jest nasza,polska,coraz fajniejsza - świadczy o tym coraz dłuższa lista TOP...Chciałam się też nieśmiało pochwalić,że w zeszłym roku "zaraziłam" tą stroną dwie osoby,którym idzie świetnie,a ja agituję dalej...Pozdrowienia dla wszystkich...
|
|
Przyłączony: 1/15/2006 Poziom w gameLO: 709 Posty: 70
|
Hej ludzie!!! Znowu nie ma naszego admina od tygodnia i nikt się nie niepokoi? Nikt nie odzywa? Albo rzeczywiście przyzwyczailiście się do nieregularnych, sporadycznych "błysków" obecności, albo wam nie zależy. Mnie zależy. Szanowny adminie, GDZIE JESTEŚ? Daj głos, albo jeszcze lepiej obrazek. Pozdrawiam
|
|
Przyłączony: 2/5/2006 Poziom w gameLO: 708 Posty: 17
|
Pewnie, że zależy, ale admin coś pisał o problemach z netem? Poza tym trudno krzyczeć o coś, co dostaje się za darmo. ;)) Niemniej jednak bardzo by mnie cieszyły codziennie nowe obrazki. Pozdrawiam Admina i wszystkich kratkomaniaków. Adminie, a jeśli nie możesz pojawiać się regularnie, to chociaż nam to napisz, bo bardzo tęsknimy. :))
|
|
|
gameLO |