|
|
Ranga: Member Grupy: Member
Przyłączony: 7/2/2007 Poziom w gameLO: 199 Posty: 5
|
Jak ma być coś o sobie, to proszę bardzo: Mam na imię Michał, choć najczęściej mówią na mnie Dalton lub Morgan. Parę dni temu szczęśliwie i radośnie skończyłem pierwszą klasę LO (w sensie liceum ;-) ) o profilu z rozszerzonymi matematyką, geografią i historią. Uwielbiam różnego rodzaju łamigłówki logiczne - wszelakie zagadki logiczne, obrazki, sudoku i co tylko się nawinie. Ponadto lubię historię. Interesuję się także internetem, zwłaszcza pod kątem społeczności internetowych, a w szczególności - państw wirtualnych. Jeżeli ktoś byłby tym zainteresowany, zapraszam na www.sarmacja.org - strona największego polskiego v-państwa (mam nadzieję, że administratorzy wybaczą reklamowanie innych serwisów, zwłaszcza, że nie jest to żadna konkurencja ;-) ). Moje największe wady to brak samokrytycyzmu, ataki złośliwości i cynizmu, puryzm językowy oraz to, że zdarza mi się słuchać metalu. To chyba tyle, co o sobie.
Pozdrawiam, Dalton www.sarmacja.org
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 1/18/2007 Poziom w gameLO: 709 Posty: 5
|
Mam na imię Jola mam 25 lat, pracuję, studiuję i planuję. Pracuje w księgowości, studiuję finanse i rachunkowość, planuje w przyszłym roku założyć rodzinę. Logiczne obrazki - gra mi znana już do bardzo dawna ale pod nazwą malowanie liczbami i od razu została moją pasją. Pierwszy raz zobaczyłam ja w gazecie, ukazywała się jedna gra raz w tygodniu w piątek Potem znalazłam ją w Internecie jako grę do zainstalowania ( jednak skończyły mi się obrazki ), wyruszyłam więc w wirtualny świat ponownie i znalazłam Logiczne obrazki. Tak dla ciekawości na SŁAOWACJI taka forma gry ma taką samą popularność jak u nas SUDOKU. Kupiłam tam ponad 20 różnych książeczek z malowanymi liczbami „ Knika plná mal’ovanych križovkách „ Pozdrawiam JOLUSIA
|
|
Przyłączony: 8/6/2006 Poziom w gameLO: 99 Posty: 19
|
Ja jestem Madzia, przeszłam szczęśliwie do klasy maturalnej:P i chodze do muzycznego liceum, gram na trąbce i lubie logiczne łamigówki, matematyke, oczywiscie muzyke i tak dalej, i tak dalej, nie ma co wymieniać. Ogólnie w logiczne obrazki wkręciłam sie kieeedys tam siostra mi dała z gazety, potem sama w jakis krzyżówkach znajdywałam. No pochłaniało zawsze. A póóźniej nie wiem jakim cudem znalazłam w necie, ze sprzedają ksiazeczki z logicznymi obrazkami i ze jest ta strona:) ze szczęścia nie mogłam przez jakis czas wyrobić.
Pozdrowionka, Bombel
|
|
Przyłączony: 7/4/2007 Poziom w gameLO: 19 Posty: 12
|
mam na imię Kamil, w tym roku zdalem maturę (z informatyki i matematyki). Tymi dziedzinami oczywiście się interesuję. W szczególności lubię logiczne gry, takie jak logiczne obrazki :) Hobbystycznie projektuję strony internetowe (głownie w technologii php/mysql/ajax). Interesuję się też kryptografią i bezpieczeństwem sieciowym. zapraszam na moją strone: www.MatManiak.pl / www.karczmarczyk.com MatManiak.pl
|
|
 Ranga: Advanced Member Grupy: Member
Przyłączony: 1/12/2008 Poziom w gameLO: 709 Posty: 139
|
Witam!Mam na imię Bogusia,a na drugie Ania.Choć naukę w liceum skończyłam dość dawno,z wielką przyjemnością oddaję się rozkoszy rozwiązywania krzyżówek,sudoku,łamigłówek oraz malowania obrazków.Z LO spotkałam się już kilka lat temu na łamach "Wiedzy i życia","Nocy z krzyżówkami","Obrazki logiczne"-kupowane w Krakowie,bo w mniejszym mieście nieosiągalne-to dopiero trudne-,a ostatnio dobrze się rozwiązuje "Nie tylko sudoku.Rozrywka".LO "zaraził" mnie syn i wytłumaczył,jak się je maluje.Gdy przypadkiem odkryłam stronę z LO,wciągnęło mnie to do tego stopnia,że zapomniałam o urodzinach ukochanej kuzynki z Wieliczki,przez co mam ogromne wyrzuty.Ale na pocieszenie-po 1 miesiącu i 8 dniach rozwiązywania,praktycznie "maratonu", dopędziłam czołówkę (ok.200 osób) i jestem z tego powodu zadowolona.Życzę wszystkim obrazkowiczom wytrwałości i cierpliwości w malowaniu.I mam nieśmiałe marzenie-by ukazywało się więcej obrazków naraz,albo częściej.Może uda się kiedyś zorganizować spotkanie,zawody w malowaniu LO,chętnych byłoby zapewne wielu,no i byłaby możliwość poznania się osobiście wszystkich fanów LO.Pozdrawiam.Bogusiania.
|
|
Przyłączony: 4/16/2008 Poziom w gameLO: 704 Posty: 17
|
A ja jestem Agnieszka, stara jak na resztę tutaj, 39 na karku a zaraziła mnie gamelo Bogusiania. Pracuję w duzym banku w Warszawie, mam mała córeczkę i pasjonuję się wszystkimi zadaniami logicznymi. Dla frajdy i kasy gram w teleturniejach tv, najblizszy 21.03 - 300% procent normy. Pozdrawiam wszystkich. Czy jest tu więcej graczy powyżej 30 tki?
|
|
Przyłączony: 10/11/2007 Poziom w gameLO: 709 Posty: 13
|
no trochę :) szkoda, że tv nie oglądam :D
|
|
Przyłączony: 2/21/2009 Poziom w gameLO: 689 Posty: 6
|
[zlociutka wrote:]A ja jestem Agnieszka, stara jak na resztę tutaj, 39 na karku a zaraziła mnie gamelo Bogusiania. Pracuję w duzym banku w Warszawie, mam mała córeczkę i pasjonuję się wszystkimi zadaniami logicznymi. Dla frajdy i kasy gram w teleturniejach tv, najblizszy 21.03 - 300% procent normy. Pozdrawiam wszystkich. Czy jest tu więcej graczy powyżej 30 tki? Ja też w marcu skończyłam 39 , tę stronkę odkryłam niedawno więc jestem daaaleko w tyle , a kupuję "od zawsze" obrazki logiczne . Mieszkam w małej Oławie, pozdrawiam serdecznie !
|
|
Przyłączony: 9/16/2009 Poziom w gameLO: 709 Posty: 6
|
[Quote:]Czy jest tu więcej graczy powyżej 30 tki? Zaręczam, że jest więcej, i to starszych od Ciebie. Ja jestem jedną z takich osób. .
|
|
Przyłączony: 1/15/2006 Poziom w gameLO: 709 Posty: 70
|
O tak, zdecydowanie tak. Nawet sporo starszych (ale tylko formalnie, bo duchem jesteśmy ciągle młodzi, nieprawdaż?) Trzymajcie się staruchy Pozdrawiam
|
|
Przyłączony: 4/14/2009 Poziom w gameLO: 706 Posty: 6
|
Myślę, że jest nas więcej od młodzieniaszków przed 30-tką! Wszak rozumu przybywa z wiekiem. Pozdrawiam wszystkich!!
|
|
|
I doświadczenia,również w malowaniu obrazków...Kolejna po-30-latka...
|
|
Przyłączony: 10/25/2009 Poziom w gameLO: 0 Posty: 2
|
Nie gram , nigdy nie gralam , potrzebuje pomocy dla syna :)
|
|
Przyłączony: 10/11/2009 Poziom w gameLO: 709 Posty: 3
|
Witam. Mam na imię Iwona, daaawno skończyłam 30-tkę :). Obrazki logiczne odkryłam wiele lat temu, zdarzało mi się kupować gazety tylko dla obrazka ;). Na Waszą stronę trafiłam przypadkiem i od tego czasu mąż jest zazdrosny :D. Jeszcze nie poznałam wszystkich możliwości tutaj i mam mały problem. Można rozwiązywać zagadki np. od numeru 500, czy koniecznie trzeba po kolei od jedynki? Pozdrawiam serdecznie :)
|
|
|
trzeba po kolei, szybko Ci idzie, niedługo dogonisz resztę pozdrawiam serdecznie i podwójnie ( jestem w 5 mcu ciąży ) Agnieszka
|
|
Przyłączony: 1/13/2009 Poziom w gameLO: 709 Posty: 22
|
Tak szybko nie pójdzie, 250 poziomów nadrabiałem trzy miesiące, jesli naprawdę to lubisz to dogonisz wcześniej czy później. Bywają obrazki łatwe na kilka minut, ale zdarzają się i na kolka godzin, taki ich urok. Do spotkania na najwyższym poziomie.
|
|
|
A już naprawdę prawdziwym wyzwaniem jest obrazek 500...Życzę cierpliwości i szybkiego wspinania się na kolejne poziomy osobom na niższych "piętrach", pozdrawiam wszystkich,a szczególnie Ciebie, "złociutka" Agnieszko i życzę Ci szczęśliwego rozwiązania...
|
|
Przyłączony: 11/27/2006 Poziom w gameLO: 709 Posty: 21
|
Ja również jetem daleko po trzydziestce mam na imię Halina jestem z Koszalina i od dawna na tej stronie ;bardzo lubię te łamigłówki, byłam długi czas w pierwszej 10 ale trochę dałam sobie spokój z rywalizacją bo mnie to przeraziło, jak niektórzy gracze do tego podchodzą, ale nadal gram i bardzo wyczekuję na kolejne obrazki i bardzo wszystkich grających pozdrawiam:d/
|
|
|
Cześć Halina z Koszalina fajnie, że piszesz o sobie, wiem , że byłaś długo w 10, śledzę ale zwykle usypiam ok 22 i ja wypadłam nawet z 40 tki: dzięki temu wiem, że jesteś kobietą bo po nicku nigdy bym nie wydedukowała:)) pozdrawiam
|
|
|
gameLO |